GAH Interim zorg is de betrouwbare en flexibele partner als het gaat om het leveren van interim diensten binnen de hulpverlening, men moet dan denken aan (justitiële) (jeugd) inrichtingen, jeugdzorg, psychiatrie (forensische), GGZ instellingen, TBS instellingen, verslavingszorg en het werkveld van (SG)LVG.

Of het nu gaat om het invullen van een ‘losse dienst’ , detachering voor korte of langere tijd, GAH Interim zorg maakt binnen de hulpverlening altijd de juiste match. Ik beschik over ruime ervaring binnen de hulpverlening en ben in het bezit  van een werk gerelateerd  diploma.

Wanneer een instelling een beroep doet op GAH Interim zorg weet men één ding zeker, ik sta er vanaf minuut één. GAH Interim zorg is toonaangevend binnen de hulpverlening. Ik  ben de  stabiele factor in drukke en hectische tijden.

Door  mijn aanpak kan ik mij onderscheiden naar opdrachtgevers , ik ben een zeer gemotiveerde en ondernemende professional die de beste kwaliteit zorg kan leveren tegen een zeer  scherp tarief.

Zo kunt u bij GAH Interim zorg terecht voor:

Ziekte vervanging / “losse” diensten

U heeft een ziekmelding of u krijgt het dienstrooster van de volgende dag niet dicht? U heeft dus per direct een ervaren groepsleider,pedagogisch medewerker of sociotherapeut nodig. Bel GAH Interim zorg en ik zorg direct voor een adequate oplossing.

Detachering (voor korte en langere duur)

Dit is bijvoorbeeld een optie wanneer een personeelslid  met zwangerschapsverlof is of  door ziekte voor  langere tijd is uitgeschakeld. Door de inzet van  GAH Interim zorg is de continuïteit binnen uw afdeling ten alle tijden  gewaarborgd, op zulke momenten ben ik de juiste persoon  op de juiste plaats. Zo ben ik bijvoorbeeld inzetbaar als groepsleider, pedagogisch medewerker, sociotherapeut en teammanager (meer informatie hierover is te vinden verder op de site, onder het kopje interim management).

1 op 1 begeleiding
Vanuit een groepssituatie, zoals binnen psychiatrische afdelingen of jeugdzorginstellingen is het soms nodig extra individuele aandacht te schenken aan mensen. Mensen die moeite hebben met bijvoorbeeld het uiten van emoties of aanpassingsmoeilijkheden hebben. Deze zorg is op het individu gericht en afspraken worden geheel gericht op de die de hulpvraag heeft. Ook kan 1 op 1 begeleiding worden ingezet om de rest van de groep en groepsleiding voor één of meerdere dagen te ontlasten, op deze wijze kan een ieder weer even op adem komen. GAH Interim zorg is gespecialiseerd in 1 op 1 begeleiding.

Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in, of stuur uw mail naar info@gahinterimzorg.nl

Ik  zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.