Continuïteit en kwaliteit 

Een afdeling binnen uw organisatie is vastgelopen of een teammanager is met zwangerschapsverlof of door ziekte voor  langere tijd uitgeschakeld. De werkzaamheden gaan echter wel gewoon door en u heeft dus op korte termijn een ervaren en daadkrachtige teammanager nodig, een organisator op niveau die diplomatiek uw afdeling op één lijn kan brengen dan wel houdt en van aanpakken weet.

Dan bent u bij GAH Interim zorg  aan het juiste adres, ik heb als teammanager een duidelijke focus op zorg- en dienstverlening aan de cliënten van de opdrachtgever. De samenwerking met de teamleden op de werkvloer en het gebruik maken van hun kennis en  professionaliteit zijn belangrijke aspecten voor mijn werkwijze, kernwoorden daarin zijn motiveren en stimuleren.

Ik kan mij onderscheiden door een gedegen inhoudelijke kennis en een doelgerichte methodische werkwijze. Op basis van detachering ben ik de aangewezen teammanager om voor een passende overbrugging te zorgen. GAH Interim zorg kan op basis van detachering een zeer scherp tarief berekenen. 

Spreekt deze aanpak u aan, neem dan contact met mij op. In een verkennend gesprek wil ik samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.