GAH Interim zorg is sinds begin 2010 actief binnen de hulpverlening en het resultaat tot nu toe overtreft onze stoutste verwachtingen. GAH Interim zorg heeft in zeer korte tijd, een zeer goede naam opgebouwd binnen de hulpverlening. Dat wat ons dreef bij de oprichting van GAH Interim zorg, begint nu al zijn vruchten af te werpen. We hebben binnen enkele maanden, al een zeer grote vaste klantenkring opgebouwd. Hieronder bevindt zich onder andere de GGZ Friesland, waar we zeer content mee zijn.

Wij leveren dan ook maatwerk, op een zeer hoog niveau en dit tegen een zeer scherp uurtarief. Dit was ook het doel bij de oprichting van GAH Interim zorg. Wij kunnen dit scherpe uurtarief rekenen, omdat wij niet over een duur kantoorgebouw beschikken en niet aan dure sponsoring en het maken van reclame doen. Mond tot mond reclame is onze enige reclame en in onze ogen is deze vorm van reclame de aller beste. Wij als GAH Interim zorg vinden dat het geld naar de doelgroep behoort te gaan, daar waar het thuis hoort. Wij rekenen dan ook geen nacht en weekend toeslagen, wij bieden één zeer scherp uurtarief. Maar hiervoor krijgt men wel de aller beste kwaliteit zorg die er te vinden is binnen de hulpverlening.

Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in, of stuur uw mail naar info@gahinterimzorg.nl

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.